Äntligen hemma från skolan! :D

JapP! Slutade klockan 4 idag, så det är härligt att vara hemma. Varannan vecka har vi elevens val, det är därför som vi slutar kl. 4 varannan vecka! :D
 
Fixar lite mellanmål nu iaf, steker ägg, haha! Kanske inte det vanligaste melliset, men aja! :D
 
Ska sedan ut med Nellie! Inget specielt ikväll, men imorgon är det Fredag!!!! YeY, denna helgen kommer att bli awesome!!!!!! Men imotgon så ska jag göra det SV nationella provet som jag var sjuk på, fick reda på det idag, roligt... NOT!
 
Bild: ME!!!

Just a picture....


Vackert väder och kul i skolan!

Japp, hade HELT glömt att det var special dag i skolan. Vi jobbade nämligen till "eurovision school contest". Det är att man ska göra en film om hur man kan göra Europa bättree för barn, typ emot fattigdom o.s.v. så att hela dagen skulle man göra en film om hur man kan göra det bättre i framtiden o.s.v. Jag ageraed som kamera mann. Gick hem och hämtade kameran och stativet. Vår film, är inte riktigt klar än, men kommer säkert att bli super, hehe! 
 
Dom kollar sedan på alla bidrag som har skickarts in och 10 000 biljetter delas ut till dom bästa filmerna så att deras klass kan gå på Eurovision school contest:s genrep (alltså vinner många klasser)! Man får väll hoppas.
 
Jaja, vädret är JÄTTEFINT, haha, kanske konstigt efter inlägger imorse... men det är soligt och hyfsat varmt :D Så ska ut med bästa hunden nu!
 
...
 
...
 

Två stycken tänkvärda låtar...

 

Days/minutes/seconds to musik birthday!!




Is!

Japp, vi har frost och IS, som tur är så har vi bara -1,5 grader men allt vatten som har bildars efter att snä/is har smält har nu ny is bildats... ORKAR INTE ATT HA DET KALLT MER!!!!!!!, hehe...
 
Idag så är det skola, hem gå ut och mysa med Nellie och sist med inte minst, schouter! Ska bli kul! Tidsinställt kommer upp kl 12.00 idag, som vanligt :D
 
 
Bild: Pysen :D

thank you!! Record!! :D




Right?

...

Ridpasset igår!

Red Germa igår, inte så jättenöjd med hästen jag fick, hehe! Hon är ganska oberäknelig, eller vad man kan säga. Ena stunden så är hon slö, och man kan till-och-med behöva peta lite med ett spö eller så kan hon vara JÄTTEpigg och bli rädd för minsta lilla :)
 
Idag så var hon väldigt pigg och stark. Jag hade glömt handskar, som grädden på moset, hehe. Vi skulle göra framdels vändningar, men jag fick ta till ordentligt i tygeln för att få henne att lyssna på mig när jagag ville sakta in henne, det lyckades jag med ;)
 
Stackars Ella (nr.1) red Gottfrid, och han var ju på bra humör! Han bockade som en galning i gallopen, haha! Men Ellas balans var på topp, hon har blivit van nu, efter att ha ridit honom några gånger. Hon trillade inte av hur mycket han än bockade, och ställde sig inte i mitten och gav upp, utan fortsatte på spåret! Däremot så kom han upp bakom Germa några gånger. Det gör ingenting för mig, förstår att han saktar av lite när han får följa en annan häst, men Germa lyfte på bakhovarna, som ett litet bocksprång när han kom för nära, inget farligt, kändes som ett skutt, så jag tappade inte balansen eller så! hehe....... 
 
Inte så nöjd med lektionen... hade int i händerna efter oxå, hehe
 
 
Bild: En VÄLDIGT gammal bild på mig och Signorita på en tävling, min sitts är väll sisådär... xD
 

Bloggar som jag läser:

jJag läser VÄLDIGT många bloggar så jag lägger inte upp alla här... hehe
Klicka på bilderna för att komma till deras bloggar!
 
Dessa två bloggarna kollar jag mest, säkert minst 2 ggr per dag, hehe...
 
http://rebeccaelfving.blogg.se/
 
 
Denna bloggen fastnade jag för direkt! Personen bakom bloggen heter Rebecca och är tolv år. Hon har en medryttarhäst som heter Lelle och rider även på Lomma Ridklubb (precis som jag). Hennes blogg fylls med fantastiska bilder och bra uppdatering. Du kanske behöver vara lite hästintresserad för att läsa bloggen, eftersom det blandas in en del hästprat och bilder. En bra updatering hålls!
 
 
 
nellieberntsson.se
 
Dom flesta av er kanske vet vem Nellie Berntsson är, eller? Hon är i alla fall en 12 år gammal tjej, men hon har redan skaffat sig en karriär! Hon har tävlat SM och om ni inte vet vem hon är så kanske ni känner igen henne från Hööks katalogerna? Dom flesta lite större bloggarna brukar kanske inte ha så många inlägg per dag men det har hon! Flera stycken om dagen. Hon är oxå en perfekt coach! Hon skriver pushande inlägg och ger bra insperation!
 
______________________________________________________________________________________________
 
 
Dessa kollar jag ibland, oftast varje dag!
 
 
zmilalin.blogg.se
 
 
miffadtjej.blogg.se


 
saftfarsan.blogg.se
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thiner.blogg.se
 
 
 
ellinoremajthelaus.blogg.se
 
 
zarish.blogg.se
 
 
 
hejfeliciaa.blogg.se

2 st hästoutfits!

Tänkte lägga ut 2 st häst outfits! Den 1:a tänkte jag mer till en ponny liksom och den andra till hästar eller tävlings hästar/ponnyer! Här kommer dom! Många av grejerna liknar varandra med i olika färger! OBS! tryck på grjerna för att komma tilldom och tryck på dom markerade orden för att komma till avdelningen! ommentera om någon länk inte funkar eller leder till fel grej så läkar jag det i ett annat inlägg! OBS!
 
Till ponnyn!
 
Jag valder färgen röd för att jag tycker att det är en fin färg till hästar i alla färger, men kanske mest till skimmel?
 
 
Grimman valde jag p.g.a. färgen och den verkar väldigt mjuk och bekväm för hästen = man behöver inga x - tra mjuka tillbehör. Grimskaftet är ett vanligt grimskaft, mrn jag tycker om sådana. Man får ett bra grepp om dom, ett minus är att färgerna ser lite "smutsiga" ut...
 
 
 
 
Benskydden är ett par vanliga plastskydd, men dom är ändå väldigt fina. Färgen ser stark ut och dom är lätta att rengöra både utvändigt och invändigt! Benlindorna är ju ett alternativ för vissa hästar, samma är så har dom stark färg. Dom är gjorda i flis = mjuka och lite töjbara som gör det enklare att spänna dom lagom hårt! 
 
 
 
Detta schabraket tycker jag är jättefint! Broderiet i sidan gör likom att någonting "händer" i det och det blir inte få tråkigt liksom. Det spelar ingen roll hur sadeln ser ut utan mest att den är svart. Gillar svarta sadlar mer än bruna, ser mer profetionella ut... hehe!
 
 
Hittade inget rött ländtäcke men den hade nog ändå blivit lite mkt rött (som om det inte redan var för mycket rött... hehe). Skulle önskat att brederiet satt mer nere i hörnet ist, gillar inte dens plats nu men ändå ett fint märke!!
 
 
 
 
Ett fint träns! Älskar verkligen att det är mjukt över nosryggen! Hästen är ju känslig där... Väldigt fint träns enligt mig!
______________________________________________________________________________________________
 
Nu till outfit nr 2. Allting när matchat till läder eftersom jag totalt ÄLSKAR läder! Det är jättefint, speciellt till hästar eller lite större D-ponnys kanske?
 
 
 
Älskar denna grimman!!! Väldigt fin och stilren, älskar att man kan se sömmarna i den! Självklart matchar jag denna grimman med ett lädergrimmskaftÄlskar grimskaftet på samma sätt som grimman + att om man har en väldigt stark olydig häst så hjälper det ju att ha kedjan för extra kontroll!
 
 
Benskydden är likadana som i den förra outfiten fast i bruna! Väldigt stilrena och snygga och lätta att rengöra.Kunde inte välja om jag skulle ha brun eller svart på benlindorna, men det kan man ju välja själv! Benlindorna är oxå likadana som i den andra outfiten! Är somsagt i fleece = enkla att spänna dom lagom hårt.
 
 

 
Valde självklart ett brunt schabrak, hehe, vad annars? Totalt ÄLSKAR "rutorna" på den! Broderiet är oxå hur snyggt som helst! Samma sadel, men spelar somsagt inte riktigt roll vilken sadel som det ska vara, bara den är svart!
 
 
 
 
Det blev ett brunt även här! Ja, ett fint ländtäcke helt enkelt! Man ser inte så tydligt på bilden men på denna sidan så verkar det inte finnas ett "tecken" eller broderi på det, lite synd...
 
 
 
Tycker nästan att alla träns ser likadana ut, hehe! Men gillar nog speciellt dethär, ser så snyggt ut!
 
 
 

 
 

LOL, That´s me!


Dagen idag

Idag så var jag ju somsagt med i stallet med Ella och Ella :) Jag fixade foder och mockade o.s.v. och Ellorna var en bra hjälpande hand!
 
Kom sedan hem, kollade datan, fixat 2 inställda ett till imorgon om 2 st kompletta häst "outfits" och en tills på Tisdag om några av boggarna jag läser, en hel del :D
 
Sedan var det Ponnyakuten, såklart, sedan TV:n och nu sängen ;)
 
XOXO

2 Wanties! För ryttaren

Ridstövel Galaxy Steeds®

Artikelnr 200075

Nu 349 Kr 

Förr 699 Kr

Varmfodrad ridstövel i mjukt syntetläder. Resår utmed dragkedjan.

 
 
 
Skulle snabbt gå in på Hööks och hittade dessa! WoW! Såg dock i beskrivningen att det stod att dom var varmt fodrade, dom är i.s.f. kanske endast till för vintern.. :( Men fortfarande sjukt billiga med tankte på vad dom andra kostar! 
______________________________________________________________________________________________


Ridbyxa Helskodd Calabria CRW®

Artikelnr 100315

 79 Kr 

Ridbyxa med stretchig lycra i benslut för bästa komfort i stöveln. Dekorerad med Swarovski-stenar. Beninnerlängd ca. 69 cm i damstorlek.

58% bomull, 34% nylon, 8% elastan.

 
Behöver ABSOLUT inte vara just domhär, utan tog dom som exempel! Tycker att röda ridbyxor är JÄTTESNYGGT!
 
______________________________________________________________________________________________
 
 
 
 
 

Snart kommer Ella!

Japp! Snart kommer Ella 1 (ella den första, hehe) och så ska vi va fram till ca. klockan 3. Sedan så drar vi stallet med Ella 2 (den andra) och så ska jag sköta Chianti och dom får hjälpa till i fall dom vill eftersom ridskolehästarna är i hagen, så annars så blir det lite tråkigt för dom....!
 
Tänkte kanske passa på nu när vi är så många atty ta med ming kameran. Blir enklare när man är fler för då kan dom hålla den medans jag mockar o.s.v.
 
Glömde blogga igår, sry!
Var iaf med Ella 2. Vi hade jättekul. V var med hennes hund i trädgården och så hade hon hårfärg (som man sprejar på). Vi gjorde dip dye, jag i rosa hon i röd. Blev faktiskt nöjd! OBS! Det är inte permanent. Går bort i nästa tvätt! OBS!
 

WOW!

 
Vilken balans och fin häst!

1000 frågor om mig TAG

Hehe, blev väldigt många vet inte men försökte vsra så bra så möjligt ;) 
 
OBS!
Har inte läst igenom så kan vara felstavat! :)
 

1. Vilken svordom använder du mest? Jävlar, när jag blir typ "chockad", hehe

2. Äger du en iPod? Nej

3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Min mamma har ingen inställning xD

4. Hur många resväskor äger du? Idk

5. Använder du flip-floppar? På sommaren

6. Var köper du dina matvaror ifrån? Min mamma handlar maten, och då handlar hon på olika ställen.

7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ta bilden...

8. Vilken var den senaste filmen du såg? Flicka 2

9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis? Kompis

10.Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Typ, objektiv och andra dyra grejer till kameran, sedan typ en resa eller så :)

11. Har någon någonsin kallat dig lat? ja....hehe

12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej.....?

13. Vilken CD ligger i din CDspelare just nu? Min CD.spelar funkar inte...

14. Vilken är världens bästa artist just nu? Passenger

15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall Vad? vet inte..... :)

16. Många vänner eller få riktigt nära vänner som du litar på? Få vänenr att lita på.

17. Vad åt du till middag senast? Lax-lasange

18 Använder du huvtröjor? Ja, dom är så sköna :D

19. Kan du vissla? Aaa

20. Vem var den senaste som ringde dig? Mamma

21. Vilken är din favorit attraktion på ett nöjesfält? Vet inte vad den heter, med en JÄTTEROLIG karusell på Tosselilla tror jag.

22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Vet inte... :S

23. Vilket riktnummer befinner du dig i? Ingen aning... :)

24. Tittade du på tecknat när du var liten? Ja

25. Hur långt är det till ditt närmaste köpcentrum? Typ 10 minuter med bil/buss

26. Hur många syskon har du? en storasyster

27. Är du blyg inför det motsatta könet? Nee inte när jag är med kompisar 

28. Vilken film kan du alla repliker till? Stallkompisar.... hehe!

29. Äger du några popband t-shirts? Nej

30. När flög du senast? 2 veckor sedan

31. Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4

32. Läser du för skojs skull? Ja

33. Pratar du några andra språk? Engelska och väldigt lite spanska 

34. Diskar du din egen disk? Några få gånger... hehe

35. Har du gråtit offentligt? Tror de

36. Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop

37. Försöker du alltid lära dig nya saker? Ja, för det mesta

38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Nä...

39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Idk

40. Kan du kasta macka? ???

41. Har du någonsin varit på Jamaica? Nej

42. Vad har du med dig in på bion? Popcorn!

43. Vem är din favoritlärare och varför? vet inte.....

44. Har du dejtat någon av en annan religion? Nej?

45. Vad har du för väder? Typ mulet :(

46. Har du en blogg? Ja, uppenbarligen

47. Vilket är ditt favoritämne på gymnasiet? Går inte där än...

48. Gillar du att flyga? Ja

49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Vet inte hahah

50. När sov du senast på golvet? Ingen aning

51. Vilken är din favoritdrink? Idk

52. Gillar du din boende-situation? ???

53. Vilken är din mammas hemstad? Vet inte hajajajajaj

54. Din pappas hemstad? Småland

55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Ingen aning!

56. Är dina dagar fullbokade och stressiga? Vissa...

57. Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nä...

58. Vilken är din favoritfrukt? Mango, fast har MÅNGA favoriter

59. Äger du en digitalkamera? Ja, både en digital system kamera och en vanlig

60. Hur gammal blir du nästa födelsedag? 13

61. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Njaaee

62. Tror du på liv på andra planeter? ja???

63 Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Pappa, hehe!

64. Tror du att Gud är man eller kvinna? Vet inte?

65. Vad var det senaste du åt? Lax lasange

66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Vet inte

67. Hur valde dina föräldrar ditt namn? Jag vet inte 

68. Gillar du senap? Nä...blä

69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Jag vet inte 

70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja! Verkar läskigt men kul

71. Har du varit inblandad i en trafikolycka? Nej, men det var riktigt nära att en person körde in i oss en gång (korsade vår vägbana p.g.a. att den föraren nästan somnade vid ratten!

72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Massa kamera grejer... :D

73. Tycker du om att krama folk? Ja...?

74. Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? JA!

75. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Tja, en Ö i havet, Lola Rosa (tror jag att den heter), faktiskt jakten på Wondla m.m..... jag kan typ gråta till vilka böcker som helst...

76. Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Vet inte

77. Vad är du allergisk mot? Inget

78. Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nej...

79. Om du var född av motsatt kön, vad skulle du hetat? Min syrra ville att jag skulle heta Bert i vilken kön jag än va, mamma och pappa ville Peter och jag skulle nog vilja heta typ Robin (även URsnyggt på tjejer!)

80. Vad är det första du gör när du går upp på morgonen? Tar på mig strumpor och kofta...

81. Vilket är ditt roligaste barndomsminne? Vet inte.... jag var ganska sprallig som barn så har hört några stycken av mina föreldrar...

82. Vad får dig att gråta? När jag saknar nån, slår mig :P, en film/bok o.s.v.

83. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Vet intee

84. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Vet inte

85. Vem är din knasigaste vän och varför? Felicia elller Jossan

86. Har du gjort någonting olagligt någon gång? nää...

87. Vilken musikkonsert var du på senast? Har typ inte varit på någon :P
88. Vad har du för färg på tandborsten? Grön!

89. Har du varit med på tv någon gång? Nä, tror inte det...

90. Har du levande blommor hemma? Ja

91. Vilken är den dominerande färgen i din garderob? vet inte riktigt

92. Har du körkort? Nej, jag är 12...

93. Har du en bästis? nää, bättre att ha många vänner istället tycker att det är bättre att vara bra vänner...

94. Hur ser dina sängkläder ut? Hästar, sadlar och träns på... hehe

95. Vad får dig att koppla av? Musik

96. När skrattade du hjärtligt senast? Vet inte...

97. Vad ska du syssla med när du blir pensionär? Njuta!

98. Vilken var din bästa ålder? Typ 6, var SJUKT glad av att få börja skolan!

99. Berätta om någonting du ångrar Vet inte..... :D

100. Vad skulle du helst av allt vilja göra just nu? Åka till stallet! :D

Winter pictures <3


 




 
 
 
 

Sängen nu!

Ja, ligger i sängen nu. Skönt att vara hemma! Gick oväntat bra i bilen, försökte ta lite bilder utanför fönstret men fönstret var för smutsigt :( . Man märkte attju närmare Skåne vi kom blev det mindre snö = mindre snyggare landskap. INGEN snö där jag bor :(
 
Men imorgon så ska jag rida igen ridlektionen som jag har missat i måndags! Ska bli roligt, vet inte vilken häst jag ska rida. Man brukar inte få så bra hästar när man rider igen... hehe!
 
Kollar YT nu, hehe, tycker om att titta på random videos. :) LOVAR att ladda upp bilderna från skidresan imorgon!
 
 

...

           

Äntligen täckning, påväg hem!

Japp!
 
Äntligen så har jag täckning. Är JÄTTELEDSEN för att jag inte har kunnat blogga! :(
 
Men tänte att istället för att jag ska sitta här och skriva det som jag gjort så tänte jag starta en frågestund? Ni kan fråga om allt mellan himmel och jord, om min vardag, eller om mitt sportlov. Jag tänte svara i ett videoinlägg, om tillräckligt många frågar, annars svarar jag i ett vanligt inlägg!
 
 
 
 
 
Bild:Tagen från google...

typ INGEN uppkoppling!

Nej, ingen uppkoppling typ. ibland så får ,obilerna uppkopping och då kopplar jag upp min data på dom, men det blir inte så ofta, så jag ska försöka göra ca. 1 inlägg per dag!
 
Här i Branäs är det JÄTTEkul! Vi åker skidor typ hela dagen. Jag åker nu röda backar och gupp, alltidroligt! Jag åker inte "hoppgupp" utan mer "kullar", små och stora ;)
 
Sedan när vi kommer in från skidåkandet, så dricker vi varm choklad, bastar och tittar på film, MYSIGT!
 
Ska äta upp min frukost nu, så hejdå!
 
 
P.S
För dålig uppkoppling för att ladda uppbilder :)

Bilen igen nudå!

Japp! Om drygt en timme är jag i backen, roligt! Älskar att åka skidor, hur roligt som helst! Sist vi åkte så åkte jag röda backar, stror att jag stannar dr iår oxå, ingen plan på svarta än....;) Däremot så är det kul att åka dom lite enklare backarna i racerfart! Gör det ibland, mamma och pappas miner alltså, priceless! :D
 
Är ganska nervös faktiskt, men vi tar det lungt idag! Rädd att ha glömt bort hur man gör liksom! Har allt i huvudet nu, hur jag svänger, känslan o.s.v. men är säker på att jag kommer glömma allt det i början! ;)
 Sitter med massa musik i öronen och tittar bloggar o.s.v. Tönkte fixa lite inställda, så att jag inte behöver känna att jag MÅSTE blogga HELA tiden, men kommer självklart upp vanliga inlägg också! :D
 
 
Bild: Utanför fönstret, vackert landskap! :) *taget med datan :(*
 

WEHEARTIT.COM

 





 









 
 
 

Life saver app!

Hittade blogg.se appen, har letat efter den en MASSA gånger men den har inte funnits på android, men nu gör det det! :D
 
Har ju haft usel update, men har haft nationella och MASSOR av sista minuten läxor och packat!
 
Tack vare den usla updaten så vet ni ju inte att jafg ska åka skidor! :O JAg sitter i bilen påväg till Karlstad först, vi åker vidare imorgon. Vi gör så för att få mer tid i backen ;)
 
 
 
Bild: Bästa syrra och bästa hund!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
 

Godnatt!

Godnatt!
 
Inte bästa updaten idag?? Jag vet, ledsen för det, försöker verkligen men satte skolan före idag, skolan kommer ALWAYS före bloggen, tyvärr... :(
 
Ska iaf hoppa i sängen nu, sova och göra bättre ifrån mig med bloggningen imorgon! ;)
 
 
 

Ridpasset!

Lovade ju att skriva om ridpasset på Grey, så här kommer det:
 
Vi började att i skritten göra ben övningar, som att sitta apsits (lyfta på benen så att endast sittbenen är i sadeln), hiva ut och in benen och att göra 8:or med fötterna utan atr röra sig för mycket i sadeln, det gick bra, kunde ändra tempo på honom fast allt jag gjorde.
 
Sedan så över gick vi till trav men fortsatte med benövningar, rida lätt i 2:takr (stå upp två sitta ner ett steg och tvärt om), och sedan en MASSA lätt sits, benen typ dog och vi hade inte nes börjat hoppa!
 
Sedan så hoppade vi fram på 1 ett hinder varsin gång, sedan två och tillsist 3 hinder studs. Gick bra, ingen vägran men han ville gärna ta det lite lugnt så jag fick fräsa på honom lite ;)
 
Är iaf nöjd med honom, eftersom han lyssnade på mina hjälper! :D

Bloggar om ridpasset imorgon...

japp, orkar inte blogga så mycket nu, har tittat på familjen annorlunda efter ridningen...
 
Men bloggar imorgon! Vill också tacka för besöksrekord, 18 sidvisningar och 7 unika besökare ( om man räknar ihop dom på blir det rekordet, kan ha haft fler sidvisningar än så t.e.x. men jag räknar ihopdom istället :D)
 

Idag...


 
..... ska jag först komma hem från kolan (är där nu) innan jag går hem. Sedan blir det kanske lite läxor att göra, har ju lite att ta igen, måste få klart för mig med lärarna oxå vad som ska tas igen. Sedan så blir det nog även en del TV. Sen så blir det ridning!!!!!!!!!
 
 
 
Hoppning idag, antagligen studs, alltid kul, ska antagligen rida Gey, mindre kul.... :(
Min mamma kanske ska titta lite idag, kanske filmar/fotar lite med hennes telefon??
 
 
 
 
 
 

The outfit of today!



En överblick!
 
Halsbandet! Hade även örhängena som jag köpte igår, men orkade inte sätta på mig dom igen... 
 
Kanske var svårt att se blusen när den smälte in i linnet, men såhär ser det ut!
 
P.S.
sry för dålig bildkvalité, fotade med datan, och hade inte så bra ljus.....
 

på kalas!

Nu så är jag på kalaset! Vi har varit ute och gått och det blev lite bilder. Nellie var JÄTTEGLAD och sprang omkring som en liten hårboll, så det blev mest bilder när man sa åt henne och satt ner, eller så satte jag henne ner, gick iväg och ropade medans jag tog typ 100 foton! Men annars så är det mkt. bättre snö här, jättefina snötäckta träd/granar o.s.v.!
 
Skickar detta från en annan dator (inte min) så jag har inga bilder... :(

It´s a new day

Idag så ska jag som sagt på släktkalas, kameran hänger med tillsamans med stativ! Många foton ska det bli! Ska ha dom nya örhängena som jag köpte igår (se haulen) men jag vet inte vad jag på mig! 😁
 
Jag vet inte vad ni vill ha för inlägg som inte är om min dag, vill ni ha fler videos, vill ni ha typ weheartit collage (eller typ som jag hade i mitt förra inlägg) jag vet inte vad ni vill ha, för jag kan blogga om vad som helst men det är ju ändå ni som läser det!  😉
 
Förresten så kanske mamma ska klippa mig idag, scary! Ibland så tar vi frisören och ibland så klipper mamma, för att hon tycker att det blir samma resultat ändå (vi har lite spridda tankar om detdär) och så slipper hon lägga ut 300 kronor på en klippning...
 
 

Inspiration weheartit.com








 






 









 

Mello snart!

japp, eller jag vet inte när Melodifestivalen börjar men det borde väl vara snart?? ;)
 
Men jag har vart på burlöv center (fortsätt scrolla för att se min Haul), och sedan så har jag inte gjort någonting.... nä, ingenting. Eller jo, jag var ute i trädgården men annars så har jag bara varit inne på datan och kollat på TV o.s.v.... typical Ellen helg.
 
Imorgon så ska jag på släktkalas, roligt! Min kusin fyller år så att vi ska till dom...
 
 
Dagens outfit kommer här!
 
NU kommer nog några av er tänka: är inte tröjan bakomfram? Svar: NEJ! den ska vara så :D 

Haul-burlöv center

Var på Burlöv Center med mamma, blev en del kläder o.s.v. men det var sjukt mycket rea :D, hehe, pratade lite snabbt ibland men hoppas att ni hör vad jag säger i.a.f.


Är med i en tävling!

Är med i en bloggtävling på moollys.se!
 
Klicka på bilden för att komma till bloggen

Sjuk idag igen...

ja, rubriken säger typ allt, sjuk idag igen. sämre idag t.o.m. 😔
 
Men, ja, finns inte så mkt mer att säga vet inte varför texten plötsligt blev såhär men det var väl kul, haha😉! vet inte om det syns för er sen, men hos mig så är det stor med LÅNGA mellanrum och en annan "stil"😃! hehe...
 
 
// Ellen 

Nytt favoritställe?

Nytt favvo ställe?

 

Haha, såg min hund under fotöljen, haha, knäpphund, 😘 😜😍 
 

Favoritlåtar nu!

 
ÄLSKAR denna låten, inget direkt super One Direction, men jag tycker att det är sjukt duktiga killar med STOR talang, och söta oxå ;)
 
 
 
Gillar alla låtar i Zara Larssons nya album (alla finns inte ute på youtude än), men tänkte att det var kul att lägga upp den som det fanns musikvideo på! Men som sagt, lyssnar på Zaras nya album 24/7
 
 
 
Oxå en jättebra låt! Jag blir glad när jag hör den!

Sjuk idag...

Ja, är sjuk idag... inte så kul. Både mamma och jag stannade hemme från skolan/jobbet, kände direkt när jag vaknade att detta inte skulle gå, snorig, trött och lite huvudvärk, inte så kul...jaja, mamma som sällskap iaf...
 
när/om det har slutat snöa så ska  jag snabbt gå ut att fota, har velat ha lite snö/vinter bilder men det har inte snöat, finns ju inget annat att fota i dessa tider ;)
 
 
 
Bild: från musik/teater museet i Stockholm
 
 

Jakten på WondLa

En STOR hissning till denna bok! Liknar sig inget annan. Det handlar om en tjej som är uppvuxen i en fristad, ett sorts stort hus under marken och har bara haft en robot, Modr, som sällskap. Hon blir tränad till att en dag besöka världen där uppe, genom hologram. Denna boken utspelar sig i framtiden och hon har därför mycket moderna grejer som en omnipod, som man kan fråga genom att prata ed den och så visar den hologram medans den förklarar, och man kan be fristaden att öppa/stänga dörrar o.s.v.. Men en dag ändras allt. Hennes fristad attackeras och hon tvingas fly, upp till ytan, men inget är som hon övat. Träden rör på sig, hela skogen rör på sig, inget är som det hon övat och omnipoden känner inte igen någonting, vad är detta! Var är hon, finns det fler som hon? Men en sak är säker, det finns levande varelser..
 
Som sagt, ingen bok liknar denna! Ett helt klart MÅSTE att läsa, man lever sig in och kan inte sluta, däremot, för dig som kanske läser lite slarvigt kommer nog snabbt säga att den inte är bra! Eftersom detta inte är en bok som man kan jämföra med ditt liv så mycket, så mycket nytt att förklara liksom, så måste man vara på spänn, men det är inga problem när man har börjat läsa. Ska klicka hem andra delen, helt klart!
 
 
 
 
Första boken                           Andra boken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Favorit låt!


Skypar med Ella!

Skypar med Ella nu! 
 
 
Det var nationella i svenska ida, läsförståelse och skriv. Gick väl bra hoppas  jag antar jag...hehe
Ska plugga snart, har helt glömt bort spanskläxan tills imorgon, woops! hehe, nä men det går nog bra :D
 
Ska fortsätta prata/plugga nu, ses :D 
Bild: moi, från foto booth
 

Ridningen igår!

Hej finisar!
 Min syrra hade läxor så att hon kunde simma i dom, så jag fick ta över hennes häst! Glad att slippa Grey nu då, speciellt eftersom hon rider min favorit häst!
 
Väldigt nöjd med henne (hästen :P). Hon heter Holly och är hyfsat ung, har inte allt i sig än med ställning osv. men skötte sig super. Lite för mycket sladdtrav innan hon fattade gallop, men hon har nog inte heller den bästa kondisen! :D
 
Vi jobbade mycket på volter och ställning. Vi började med att göra en volt i varje hörn. Ignorerade ställningen tills vi fick in klämmen med en lagom stor volt som var rund och mot slutet så började vi med ställningen, gick bra! :D
 
Sedan gick vi in på serpentinbågar över bommar. Där blev hon aotomatiskt lite ställd, min fina flicka! LOVE HER! Ibörjan red jag lätt över bommarna men det blev lite för skumpigt och ville inte störa henne så jag ställde mig upp ist, gick bättre!
 
 
Har ingen som kan ta bilder när jag rider, sry, men nästa gång någon följer med så ska jag be dom, så det får bli en weheartit saver idag!
 
Bild: weheartit.com
 

Tyst dag idag...

ja, jag har tappat rösten :( mår helt bra annars fast min röst låter som en stenåldersbil typ, haha! Men ska ju sjölvklart till skolan, efetrsom allt annat är prima!
 
Väldigt lungt i skolan idag, billd, samlingstid, musik o.s.v. den enda krävande är svenskan, så bra dag, utom att jag inte kan sjunga på musiken, hoppas att vi spelar istället...
 
 
Bild: weheartit.com

Dålig update idag?

Eller? sry for that...
 
 
Skulle egentligen bara stanna hos min moster ganska så kort, men blev 3 timmar, mysigt! :D. Det betyder även att jag inte kan sticka ut och fota, eftersom det är bäckmörkt!
Blev ut i trädgården utan kamera med Nellie istället, sprang runt som galningar! Haha.... hon ville mest in hela tiden, söt Nellie! Men det var kul när hon ville vara med! Glömde tyvärr bort ponnyakuten i allt detta! Ska titta på datan nu...
 
Hela middagen gick åt att snacka semester, härligt! Längatar till sommaren något OTROLIGT! Lediga dagar, bada, slappa och mkt mer!


Bilder från weheartit.com

 
 

Mosters lägenhet!

Ja som rubriken säger så ska jag till min mosters nya lägenhet.glömde kameran hemma men tror att jag går ut och klickar lite nya bilder i eftermiddag, vi får se!


Tråkdag ida då...

 Bild: En sovande Nellie :)
 
Ja, en riktigt tråkig dag idag... Har ingenting att göra, ligger med min arosa mjukisbyxor framför datan hehe....
Har egentligen lust att fota, men det är tråkigt väder ute, ingen snö och inga fina blommor... :/ Jaja, ska inte klaga nu när det äntligen är helg, tusen gånger bätte än skola, just saying! :D
 
Jag och min syrra gjorde Lunch, gick inte bra för någon av oss. Hon skulle göra en vegetarisk pastasås och skulle ta bort pannan från plattan, kommer på att hon glömt sätta på pasta, gör det men sätter på fel platta, och sätter istället på den plattan som hon hade flyttat pastasåsen till, inte konstigt att hon klagade på att den brände sig när den bara stod där , haha!
 
Min omelett blev inte heller så lyckad. När jag frågar Matilda om 6:an blir bra (hade haft den på 6:an väldigt länge), nä, sa hon och satte den på 8:an, gissa vems undersida på omeletten det var som blev näst intill svart.... haha! Inga bra kockar idag alltså! :D


 
 

Sakerna från Ebay!

Tjenare!
 
I förrgår så kom lite grejer till kameran som jag har beställt via ebay! Blev JÄTTEglad, som jag har längtat, tog drygt 2 veckor för det att komma. Är jättenöjd med sakerna, rekomenderar alla grejer!
Alla grejer och MYCKET mer hittar du på Ebay.se , OBS! du måste söka på engelska. 
En fjärr utlösare ca. 15 kr. 
Har en annan men jag tappade bort den i stockholm, men kusinerna hittade den dagen efter att jag hade beställt denna, :( men aja, nu har man två då! :D
 
 
Handgrip ca. 12 kr
Ja som namnet, så att man får bättre grepp om kameran, den sitter fast på sidan så kan man sticka in handen liksom emellan den och kameran, hoppas ni fattar :) Dock kan man inte ha "nackbandet" i samtidigt, och det vill jag ju helst, synd.....
 
 

Laddare och sladd till bilen: ca 55 kr med glas.
Dethär var inget som jag beställde för sig utan den kom på köpet med glaset (nästa bild), men bra att man kan ladda i bilen nu då! ;D. Dock så kan man inte sätta i den i vanligt uttag eftersom den kommer från Kina, och som ni kanske vet så har vi inte samma uttag :( haha, vilken min jag fick när jag märkte det! hahaha...


Glas till LCD - skärmen: ca. 55 kr med laddare (bilden över)
Jag har redan satt fast skärmen på skärmen, passar perfekt. Fanns vanliga plastfilter att beställa oxå (som man ibland har till mobiler) men detta håller/skyddar nog bättre. Det märks inte att den är på!
 
 
Ögonussla: ca. 15 kr
När vi hade en "minijul" så hade nog något råkat få med min gamla ögonmussla i soporna ;(.
Men beställde då en likadan, funkar bra :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Är med i en bloggtävling!

http://hejfeliciaa.blogg.se/ kolla in den bloggen! Drivs av en sjukt söt tjej och en bra blogg, så kolla in!

Pics on me!

ena bättre än den andra, haha! :D